Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Sjang

Mijn passie is om je te leren hoe je jouw lichaam en geest kunt inzetten als krachtig instrument; ik begeleid je daar waar nodig bij het (her)vinden van je levenspad. Ik kom zelf van ver, moest ervaren dat het ‘misbruiken’ van mijn lichaam me meer kwaad deed dan goed. Mijn lichaam was ondergeschikt aan mijn ‘mind,’ met alle gevolgen van dien. Ik was een slaaf van mijn gedachten.

Na 23 jaar hard werken in het bedrijfsleven, gooide ik het roer om en besloot naar mijn lichaam te luisteren. Ik heb meerdere (lichaamsgerichte) studies gedaan, waaronder Haptonomie, Massage, Contextuele begeleiding, Thai Yoga massage en ben afgestudeerd Yoga docent (Ashtanga). Hierdoor leerde ik meer en meer respect te hebben voor mijn lijf en kwam weer in balans, in ‘body and mind’.

 

Iedere ochtend sta ik om 06.00 uur op de mat en doe mijn eigen yogaritueel. Zo start ik mijn dag met een opgewarmd lichaam en een ‘mind’ dat in staat van rust is.

Bij The New Yoga Company hoop ik je dezelfde rust en harmonie te laten ervaren, die ik nu zelf gevonden heb.

If you don't take care of your body, your body won’t take care of you

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren