Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Trajecten

Bij The New Yoga Company ga je voor een traject dat bij je past. Na een intake is snel duidelijk waar jouw behoefte ligt. Samen komen we daar wel achter.

Individueel traject

Geloof je dat het leven bestaat uit het vinden van balans tussen lichaam en geest? Weet je dat het lichaam nuttige informatie aan ons geeft door bijvoorbeeld spanningen, lichaamsklachten en ziektes? Wil je deze informatie graag beter leren begrijpen?

In de één-op-één sessies leer je hoe je de taal van je lichaam kunt verstaan. Je zult zien dat het lichaam altijd de waarheid spreekt en je ‘mind’ je vaak bedriegt. Yoga en lichaamsgerichte therapie wordt ingezet om jou naar een bewuster leven te begeleiden. Deze sessies zijn op jouw persoonlijke behoefte afgestemd en dus zeer effectief.

Je krijgt drie maanden, één keer per week een persoonlijke sessie, afgewisseld met een privé-yogales en een sessie lichaamsgerichte therapie. Daarnaast mag je aan alle andere yogalessen deelnemen. 

Na deze drie maanden kijk je met andere ogen naar jezelf en jouw lijf.

groepstraject

Wil je Ashtanga Yoga inzetten om een krachtiger (lichamelijk en geestelijk) leven te leiden?

Probeer de Free Challenge!
Onder begeleiding van een yogadocent start je in een kleine groep aan een drie maanden durend groepstraject, waarbij je een keer per week op de mat in de studio staat. Tijdens de yogales krijg je alle houdingen stuk voor stuk uitgelegd en voorgedaan, zodat je Ashtanga Yoga uiteindelijk zelfstandig kunt uitvoeren. Je gaat de kracht van Ashtanga Yoga ervaren, tijdens en al snel ook na de les.

Ook in een groepstraject mag je aan alle andere yogalessen deelnemen.

Vraag offerte aan

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren