Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

ashtanga Yoga

Ashtanga yoga is een eeuwenoude yogavorm die ooit ontwikkeld is om jonge mannen lichamelijk en geestelijk krachtig te maken. Ashtanga yoga bestaat uit een reeks van houdingen die je stap voor stap krijgt geleerd. De serie wordt steeds herhaald waardoor het lichaam op een gegeven moment de houdingen in een ‘flow’ uitvoert. Je mind wordt rustig. 

Ashtanga Yoga daagt je uit op de mat en vraagt om uiterste concentratie. Na een tijdje merk je dat je veel rustiger reageert in stressvolle momenten, meer gefocust en helderder van geest bent. Je lichaam wordt op een diepere laag sterker en gezonder. Dit heeft ook op zakelijk gebied een positief effect. Yoga stimuleert je gezondheid en vermindert ziekteverzuim. 

Programma

The New Yoga Company twee lessen aan.

Dinsdag 19.00 uur Healing Yoga (rustige flow)
Zondag 9.00 uur Ashtanga Ledclass (dynamische les)


Vraag offerte aan

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren